lochal_km_kennismakerijcredits-lieselotteport.jpg

Corona-maatregelen

Bibliotheek t/m 28 april gesloten. Alle publieksactiviteiten zijn afgelast tot 1 juni.

In Nederland gelden vanaf dinsdag 31 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze nieuwe maatregelen sluit de Bibliotheek LocHal tot en met 28 april haar deuren. Alle publieksactiviteiten in de LocHal zijn afgelast tot 1 juni. Ook alle bijeenkomsten van Kunstloc Brabant en Seats2meet Spoorzone tot en met 1 juni zijn afgelast. Tevens zijn de flexwerkplekken van Seats2meet gesloten.

*** English below ***

Library closed until 29 April 2020.

From Tuesday 31 March 2020 new measures apply in the Netherlands to stop the spread of coronavirus. As a result the LocHal Library had closed its doors until 29 April 2020 (inclusive). All public events organized by LocHal Library and Kunstloc are cancelled until 1 June 2020. All meetings Seats2meet Spoorzone up to and including 1 June have also been canceled. The flex workplaces of Seats2meet are also closed.

Bibliotheek LocHal gesloten

De Bibliotheek Midden-Brabant hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers, bezoekers en de kwetsbaren en ouderen in onze omgeving. De Bibliotheek LocHal is dan ook vooralsnog gesloten tot en met dinsdag 28 april. Wij volgen hiermee de adviezen op van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, dat overleg heeft gehad met de Vereniging Openbare Bibliotheken. 

Publieksactiviteiten gaan niet door

Waar in navolging van eerdere maatregelen al alle publieksactiviteiten van de Bibliotheek Midden-Brabant waren geannuleerd tot en met 6 april, kunnen nu helaas ook alle publieksactiviteiten en spreekuren die gepland stonden tot 1 juni niet doorgaan (lees meer).

Ook alle bijeenkomsten van Kunstloc Brabant en Seats2meet Spoorzone tot en met 1 juni zijn afgelast. Tevens zijn de flexwerkplekken van Seats2meet gesloten.

Online blijven lezen

Heb je boeken of andere materialen van de Bibliotheek LocHal in huis? De uitleentermijn van reeds geleende materialen wordt verlengd totdat de Bibliotheken weer open zijn. Ook kun je gebruik maken van de online Bibliotheek. Je vindt er meer dan 26.000 e-books voor je pc, mobiel, tablet of e-reader en 3.600 luisterboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op de website van de Bibliotheek Midden-Brabant staan ook nog andere tips voor mensen die thuis willen of moeten blijven onder elkaar.

Zoek je meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid.