Bereikbaarheid

Wegens werkzaamheden aan de deuren is de hoofdingang van de LocHal helaas gesloten tot en met vrijdag 25 augustus. Dit is aan de spoorzijde. De ingang aan de Burgemeester Brokxlaan is gewoon open. 

 

Bezoekadres
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

Hoe reis ik naar de LocHal?

Trein

Je reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Plan je route

Bus

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Plan je route

Auto

Je kan het beste parkeren in parkeergarage Zwijssen aan de Burgemeester Brokxlaan. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. 

Plan je route

Fiets

Je kunt je fiets parkeren in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De bewaakte fietsenstalling tegenover de LocHal is dichtstbijzijnde. Aan de kant van het centrum vind je een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling.

Plan je route

Spoorzone in ontwikkeling

Naar de LocHal

De LocHal staat in de Tilburgse Spoorzone die volop in ontwikkeling is. Werkzaamheden in dit gebied zijn aan de orde van de dag. We helpen je graag om de makkelijkste weg naar de LocHal te vinden. 

Bekijk de kaart

 

Chris Oomes Stadsbalkon