Bereikbaarheid

De LocHal ligt op een centrale plek in Tilburg, pal achter het station. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en fiets. 

 

Bezoekadres
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

Hoe reis ik naar de LocHal?

Trein

Je reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Let op: Van 28 april t/m 13 mei rijden er geen treinen naar en vanaf Tilburg Centrum i.v.m. werkzaamheden van ProRail, er worden bussen in gezet.

Plan je route

Bus

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Plan je route

Auto

Je kan het beste parkeren in parkeergarage Zwijssen aan de Burgemeester Brokxlaan. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. 

Met je invalidepas mag je gratis parkeren op de invalideparkeerplaats op de Burgemeester Brokxlaan ter hoogte van Smederij, zie voor kaart.

Plan je route

Fiets

Je kunt je fiets parkeren in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De bewaakte fietsenstalling tegenover de LocHal is dichtstbijzijnde. Aan de kant van het centrum vind je een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling.

Plan je route

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobielen?

De LocHal heeft twee ingangen. Beide zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen in een scootmobiel. Daarnaast zijn er twee liften en invalidetoiletten in de LocHal aanwezig.

Let op: de lift aan de oostzijde van het gebouw stopt niet op de tweede verdieping, je kunt dus het beste de lift aan de westzijde gebruiken (dit is de lift direct tegenover de hoofdingang naast het StadsCafé).

We hebben ons best gedaan om het gebouw zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken, maar een bestaand gebouw kent zo zijn beperkingen. Onze bibliotheekmedewerkers helpen je graag als je ergens hulp bij nodig hebt. Ook hulphonden zijn uiteraard welkom in de LocHal.

Spoorzone in ontwikkeling

Naar de LocHal

De LocHal staat in de Tilburgse Spoorzone die volop in ontwikkeling is. Werkzaamheden in dit gebied zijn aan de orde van de dag. We helpen je graag om de makkelijkste weg naar de LocHal te vinden. 

Bekijk de kaart

 

Chris Oomes Stadsbalkon