Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

 

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Dankzij de versoepelingen van 5 juni kunnen we in de Bibliotheek langzaam weer starten met activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je de actuele agenda. Lees voor je bezoek ook even onze huisregels.

 

Binnenkort te doen in de LocHal & online

27 nov

Als LEGO KUNST wordt!

09:00
17:00
20 Mei

Expositie Wunderkammer: het magische object

Bibliotheek LocHal
08:00
22:00
17 jun

Stel jouw vraag bij de LeesTrainer

online(*)
10:00
11:00
18 jun

Minecraft Werkplaats Online

DigiLab (Bibliotheek LocHal) online(*)
15:30
17:00
19 jun

BoekStartdag

Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)
10:00
15:00
19 jun

Inloopspreekuur e-books LocHal

de Bibliotheek LocHal
13:00
14:00
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo