Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Binnenkort te doen in de LocHal

25 apr

Expositie Waar de zee rijk aan is

Expositieruimte
21:00
10:00
03 jun

Wisselexpositie: Stadsgezichten in tekeningen en schilderijen

TijdLab (Bibliotheek LocHal)
08:00
22:00
17 jun

Poëzie in Virtual Reality - In het gedicht

de Bibliotheek LocHal
09:30
16:00
18 jun

Poëzie in Virtual Reality - In het gedicht

de Bibliotheek LocHal
09:30
16:00
19 jun

Inloopspreekuur individuele dienstverlening

de Bibliotheek LocHal
11:00
12:30
19 jun

Open Source Space [woensdag]

DigiLab (Bibliotheek LocHal)
13:30
17:30
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Thema's

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het zijn actuele en maatschappelijke thema's die iedereen aangaan. Onder de paraplu van het thema dat centraal staat, stellen de bewoners van de LocHal hun eigen programma's samen.

 

Thema kwartaal 1

Transformatie

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo