Hero afbeelding
Werken in e LocHal

Werken & Vergaderen

Vergaderen, werken of studeren doe je het effectiefst in de dynamische Spoorzone, het meest upcoming gebied van de stad. Onze inspirerende workshop- of vergaderruimtes hebben monumentale allure en zijn voorzien van alle moderne snufjes. De Tilburgse LocHal heeft 18 zalen en meer dan 300 werk- en studieplekken. Ontdek ze allemaal en maak van de LocHal jouw favoriete locatie.

Werkplekken in de bieb ook tijdens harde lockdown open

Ook tijdens de harde lockdown zijn de werk- en studieplekken in de Bibliotheek LocHal beschikbaar t/m 17.00 uur. Van tevoren reserveren is voor de meeste werkplekken niet meer nodig.  

Wil je gebruikmaken van een studiecabine of van een werkplek met computer? Dan is het wel nodig van tevoren te reserveren. Er mag maximaal 1 persoon in een studiecabine zitten. Je kan reserveren t/m 16.45 uur. 

meer info en reserveren

 

**ENGLISH** 
We’ve reopened the workplaces in the LocHal Library for everyone. They are available until 5 p.m. Would you like to use a study booth or a workstation with a computer? Then it is necessary to book in advance. A maximum of 1 person can sit in a study booth. You can reserve up to 16.45 hrs.

more information & tickets

At Seats2meet workplaces are open for freelancers and small entrepreneurs. If you really need a quiet place to work, you can book an Office4aDay and make a reservation.

Seats2meet LocHal weer open

Seats2meet Tilburg is weer geopend. 

Seats2meet in de LocHal heeft haar hele locatie coronaproof gemaakt. Je kunt hier terecht om een vergaderruimte te huren, een MeetingSpace, de zalen verschillen van grootte. 

Bekijk hier alle mogelijkheden

De LocHal heeft de mooiste vergaderruimtes van Tilburg

De nieuwe hotspot van de Spoorzone is trendy, luxe en heeft alles in huis op het gebied van (audio)techniek, horeca, kennis en ervaring. Ideaal voor jouw vergadering, werkdag of bijeenkomst. Deze typisch Tilburgse vergaderruimtes zijn van alle markten thuis en all-in. Je kiest bij Seats2meet uit 16 zalen die comfortabel en volledig ingericht zijn. Natuurlijk is de stad de inspiratie van de vier vergaderthema’s die je terugziet in de inrichting van de zalen: industrie, cultuur, kunst en entertainment.

Onze lokale cateringpartner zorgt voor de innerlijke mens met culinaire hoogstandjes. Bekijk het Food & Beverages assortiment.

Van meetup tot symposium: wij bedenken samen met jou welke ruimtes van de LocHal jouw vergadering recht doen.

 

Kies jouw ideale werkplek in de LocHal

Als zzp'er, freelancer of student is het heel productief om met je laptop buiten de deur te werken. Je werkt in de LocHal - als het moet - in alle rust. Toch vind je er ook voldoende levendigheid. Het Stadscafé en de Seats2meet Workspace zijn ontmoetingsplaatsen voor wie graag netwerkt, tips uitwisselt of nieuwe inspiratie opdoet. In jouw pauze loop je even naar de expositieruimte om je hoofd leeg te maken, of loop eens binnen bij één van de labs, waar het broeit van de vernieuwing, co-creatie en kennisdeling.