Hero afbeelding
Werken in e LocHal

Werken & Vergaderen

Vergaderen, werken of studeren doe je het effectiefst in de dynamische Spoorzone, het meest upcoming gebied van de stad. Onze inspirerende workshop- of vergaderruimtes hebben monumentale allure en zijn voorzien van alle moderne snufjes. De Tilburgse LocHal heeft 18 zalen en meer dan 300 werk- en studieplekken. Ontdek ze allemaal en maak van de LocHal jouw favoriete locatie.

Werkplekken gesloten, wel studieplekken voor studenten

De werk- en leesplekken in de Bibliotheek LocHal zijn gesloten vanwege de coronamaatregelen. Voor scholieren en studenten zijn er wel 50 studieplekken beschikbaar. 

Reserveer een studieplek
Bij Seats2meet zijn een beperkt aantal werkplekken beschikbaar voor ZZP'ers en kleine ondernemers. Hiervoor moet je hier van te voren reserveren.

**ENGLISH** The workplaces and reading areas in the LocHal Library are temporarily closed. For students there are 50 study places available.

Reserve a Study Space

 At Seats2meet there are a limited number of workplaces available for freelancers and small entrepreneurs. For this you need to make a reservation in advance.

Seats2meet LocHal tijdelijk gesloten

Seats2meet Tilburg is voorlopig gesloten. Je kan hier dus niet terecht voor een werkplek.

Seats2meet in de LocHal heeft haar hele locatie coronaproof gemaakt. Je kan hier terecht om een vergaderruimte te huren, maar je kan ook een eigen coronaproof, werkplek in een afgesloten ruimte huren. Ideaal voor mensen voor wie het niet mogelijk is om thuis te werken. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een OfficeSpace te huren voor bedrijven die behoefte hebben aan extra werkruimte. Ook zijn er weer een aantal werkplekken voor ZZP-ers beschikbaar. 

Bekijk hier alle mogelijkheden

De LocHal heeft de mooiste vergaderruimtes van Tilburg

De nieuwe hotspot van de Spoorzone is trendy, luxe en heeft alles in huis op het gebied van (audio)techniek, horeca, kennis en ervaring. Ideaal voor jouw vergadering, werkdag of bijeenkomst. Deze typisch Tilburgse vergaderruimtes zijn van alle markten thuis en all-in. Je kiest bij Seats2meet uit 16 zalen die comfortabel en volledig ingericht zijn. Natuurlijk is de stad de inspiratie van de vier vergaderthema’s die je terugziet in de inrichting van de zalen: industrie, cultuur, kunst en entertainment.

Onze lokale cateringpartner zorgt voor de innerlijke mens met culinaire hoogstandjes. Bekijk het Food & Beverages assortiment.

Van meetup tot symposium: wij bedenken samen met jou welke ruimtes van de LocHal jouw vergadering recht doen.

 

Kies jouw ideale werkplek in de LocHal

Als zzp'er, freelancer of student is het heel productief om met je laptop buiten de deur te werken. Je werkt in de LocHal - als het moet - in alle rust. Toch vind je er ook voldoende levendigheid. Het Stadscafé en de Seats2meet Workspace zijn ontmoetingsplaatsen voor wie graag netwerkt, tips uitwisselt of nieuwe inspiratie opdoet. In jouw pauze loop je even naar de expositieruimte om je hoofd leeg te maken, of loop eens binnen bij één van de labs, waar het broeit van de vernieuwing, co-creatie en kennisdeling.