Hero afbeelding
Hotspots Stadscafe en Stadsbalkon slaan hun deuren voor je open.

Eten & Drinken

Het StadsCafé is tijdelijk gesloten vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Het is wel mogelijk om langs te komen voor een koffie to go en iets lekkers. Daarnaast kun je ook via WeAr Tilburg een t-shirt, trui of tasje kopen met een unieke illustratie van het StadsCafé erop. 

[EN] The StadsCafé is temporarily closed from 15 October because of the new corona measures. It is possible to come by for a coffee to go and something sweet. You can also buy a t-shirt, sweater or bag with a unique illustration of the StadsCafé through WeAr Tilburg

Even lunchen, weg van alle drukte? Of een bakkie doen bij de uitgebreide kranten- en tijdschriftencorner? Het kan in de LocHal. Ontmoeten, werken of studeren: het StadsCafé staat tot jouw dienst. Iedereen is welkom in onze horecagelegenheid. In deze hotspot van Tilburg eet en drink je van een duurzame kaart, voor een kleine prijs. Seats2meet biedt ook besloten lunchmogelijkheden voor wie gebruikmaakt van hun zalen en werkplekken.

StadsCafé

Het StadsCafé is vanaf 15 oktober tijdelijk gesloten vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Het is wel mogelijk om langs te komen voor een koffie to go en iets lekkers.