Hero afbeelding
compagnie gallimaufry

Entertainment

Fantastic Reads (and where to find them)

Laat je betoveren door het geweldige entertainment van Fantastic Reads. Van een verteller van mythen en sagen tot Star Wars-muziek op middeleeuwse instrumenten. En laten we de Disneyklassiekers op de harp niet vergeten!

Cathinca van Sprundel

10.45 uur - 11.30 uur - KennisMakerij

Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca aan het juiste adres. Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren. Daarbij begeleidt ze zichzelf op de harp. Tijdens haar optreden trakteert ze het publiek op boekige muziek, Disneyklassiekers, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs.

LEES MEER OVER CATHINCA

Cathinca van Sprundel
Abe

Abe de verteller

12.00 - 13.00 uur - StemmingMakerij

Abe vertelt sprookjes, mythen en sagen op een wijze alsof hij er zelf bij was. Met zijn levendige mimiek, sprekende handen en zangerige vertelstem betovert hij zijn publiek. Ademloos hangt jong en oud aan zijn lippen en zo betreden zij even een andere wereld. Wil jij ook betoverd worden? Tijdens Fantastic Reads wordt Abe muzikaal begeleid door Cathinca van Sprundel.

LEES MEER OVER ABE

Compagnie Gallimaufry

13.00 – 13.45 Grote Trap (+ gedurende de middag op verschillende locaties)

Opzwepende muziekjes, maar ook mooie rustige nummers, dat is Compagnie Gallimaufry. Gallimaufry is oud-frans voor “van alles en nog wat” en dat doen ze dan ook! Van middeleeuwse liedjes tot rock. Voor Fantastic Reads haalt Compagnie Gallimaufry alles uit de kast. Van het thema van Star Wars tot The Witcher. En alles op middeleeuwse instrumenten: draailier, cisther. davul, en meer!

LEES MEER OVER COMPAGNIE GALLIMAUFRY

compagnie gallimaufry