Hero afbeelding
Magic & Books

Markt

Fantastic Reads (and where to find them)

Scoor bookish goodies op de markt. Natuurlijk zijn er de mooiste fantasyboeken, maar ook kaarsjes, boekenleggers, boekjuwelen, kaarten en meer! Kom dus zeker een kijkje en ga naar huis met een mooi aandenken. 

Anderwereld

Anderwereld

'Van de Lezer, voor de Lezer' Dat is onze passie, dat is ons doel. Dat we iedereen blij kunnen maken met prachtige werelden vol fantasy, magie & fabelachtige wezens. Anderwereld is gespecialiseerd in Fantasy, SF, YA en kinder/jeugd boeken. Ook voor Mythen & Sagen, Historische Thrillers en overige boeken kun je bij hen terecht! En natuurlijk de verrassende Mystery boxen!

Lees meer over Anderwereld

The Book-Nerd Gift Shop

The Book-Nerd Gift Shop is een winkeltje waar je allerlei hebbedingetjes vindt speciaal voor de Book-Nerd. Vaak is het moeilijk om iets speciaals cadeau te doen aan iemand die van lezen houdt, behalve een boek. Maar bij ons winkeltje vind je kado's in overvloed. Zo verkopen wij parfum oliën geïnspireerd op bekende boeken en series. Maar ook kaarsjes en waxmelts, boekenleggers, boekjuwelen, kaarten en nog veel meer. Zo heb je een perfect boek gerelateerd cadeautje voor die ene boekenliefhebber, of gewoon voor jezelf! 

Lees meer over The Book-Nerd Gift Shop

Booknerd
letters and light

Letters & Light

Emmy maakt de allerlekkerste (geur)kaarsen bij jouw favoriete boeken. Naast kaarsen maakt zijn ook andere boekige goodies, waarin ze haar creativiteit enorm in kwijt kan. Daarnaast zijn er diverse fantasyboeken van haar hand verschenen in de afgelopen paar jaar. 

Lees meer over letters and lights

Leora Aileen Shop

Leora Aileen is illustrator, schrijver en boeken content creator. Ze maakt witchy, botanische illustraties en gebruikt graag goudfolie in haar werk. In haar shop vind je ook fantasy en tarot geïnspireerde illustraties. Online verkoopt ze haar werk op leoraileen.com en maakt ze content op YouTube als Leora Aileen. Haar zus Julia komt vaak mee naar markten als fee of medeheks voor extra hulp! 

Lees meer over Leora Aileen

Leora

Magic & Books

Magic en books

Magic&Books

Magic&Books is gespecialiseerd in zelf ontworpen bookish producten. We hebben o.a boekenleggers, tote bags, washi tape, sleutelhangers, onderzetters, booksleeves en meer. Perfect als cadeau voor jezelf of iemand anders!

Lees hier meer over Magic&Books

Dromeleijn

Dromeleijn brengt magische deurtjes groot en klein, sfeerlichten en Booknooks tot leven... Hier vind je sprookjesachtige kaarten, boekenleggers, cadeau labels en wensstenen of sierraden. En kun je handgemaakte stickers, wasi tape  en background papers shoppen voor je bullet- of art journals! Speciaal, en de primeur op Fantastic Reads zijn de nieuwe DIY pakketten Fairy art Journals  en diverse decoratie setjes. En kijk ook uit naar leuke aanbiedingen tijdens Fantastic Reads!

Lees meer over Dromeleijn

Dromeleijn