Bibliotheek Midden-Brabant

Alle Midden-Brabanders moeten de kans krijgen hun talenten te ontplooien en optimaal deel te nemen aan de maatschappij. Daarvoor heb je kennis en verbeeldingskracht nodig. Als grootste culturele instelling in Midden-Brabant met 15 vestigingen, stimuleert en organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant daarom het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. Dit doen we aan de hand van onze rijke collectie, maar ook door een podium te bieden en een werkplaats te creëren. Bibliotheek Nieuwe Stijl dus.

KennisMakerij
De Bibliotheek Midden-Brabant
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG
Tilburg
013-4648517

Zoeken in de catalogus?

Lezen, leren, luisteren en kijken: van boeken tot films, van games tot e-books. Maak gebruik van de rijkdom van onze collectie.

Onze online catalogus vind je op de website van de Bibliotheek Midden-Brabant:

zoek in onze collectie

Idee voor een activiteit?

In de LocHal vinden dagelijks allerlei activiteiten plaats waarbij mensen kennis en verhalen delen. Dit aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers.

We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal. Heb je een idee voor een activiteit die in één van onze ruimtes in de LocHal zou moeten plaatsvinden? Lees snel verder via onderstaande link.

Bekijk overzicht ruimtes / contactinfo

Meer bedrijven bij de LocHal

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wants as many Brabanders as possible to participate in art and culture because it inspires and enriches their lives.

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Seats2meet Tilburg

Seats2meet

You meet each other at Seats2meet! Hold congenial meetings, organize events and provide for creative expressions. As well as, of course, knowledge sharing and work.